Aktiviteter

Discover activities and things to do in Tenerife. We have a wide selection of tours and excursions to make the most of your stay on the island. Have a great day out with the whole family! All our daily tours feature plenty of opportunities for kids to play and explore while offering varying levels of exciting adventures for grown-ups too. Select and book your activity today!
Torsdagar

Guachinche & Stjärnor

79€
Besök en traditionell Guachinche-restaurang och upplev autentiska canariska smaker, följt av en underbar kväll med stargazing vid Teide National Park.
0
Måndagar till lördagar

Guidade turer med elektriska motorcyklar

230€
Utforska Teneriffas storslagna bergspartier, orörda kustlinje och exotiska skogar. En oförglömlig heldagstur på två hjul.
0
På Begäran

Snorkling

54€
Utforska Teneriffas undervattensvärld och sola, bada och koppla av på vackra sandstränder mellan varven.
0
På Söndagar

Val- & delfinsafari

74€
Njut av en avslappnande båttur längsmed Teneriffas vackra södra kustlinje, där vi ser valar och delfiner i deras naturliga miljö.
0
Söndagar

Välbefinnande: Yoga & Pilates

15€
Koppla av och bli fri från all stress. Våra Yoga och Pilates klasser hålls på några av Teneriffas vackraste platser och hjälper dig att komma i kontakt med sinne, kropp och själ.
0
Onsdagar och Lördagar

Vandring i Anaga

72€
Upptäck den magiska skogen Anaga och dess helt unika djur- och växtliv. Njut av en traditionell kanarisk lunch på den mysiga lokala grottrestauragen i Chinamada, med öns bästa utsikt.
0
Tisdagar och Fredagar

Vinvandring på norra Teneriffa

79€
Vandra genom de gröna urskogarna på Norra Teneriffa och lär dig mer om de gamla lokala vinodlingstraditionerna på öns bästa vingård och restaurang, Bodegas Monje. Efter en guidad tur på bodegan avnjuter vi en utsökt trerätters lunch, tillsammans med några av gårdens egenproducerade viner
0
Måndagar och Torsdagar

Vinvandring på södra Teneriffa

79€
Vittna frodiga vingårdar ligger mot spektakulära Teno Mountains landskap och njuta av en utsökt kanarisk tapas lunch tillsammans med en vinprovning på en lokal bodega.
0
På Begäran

Bergscykling

72€
Upptäck Teneriffas enastående vackra natur i detta äventyr på två hjul.
0
På Begäran

Dykutflykter på Teneriffa

90€
Dyk ner i en värld full av tropiska fiskar och marint liv. Upplev några av Europas absolut bästa dykplatser.
0
På Begäran

Masca vandringstur

72€
Besök den vackra vulkaniska dalen Santiago del Teide och den pittoreska bergsbyn Masca, känd som Teneriffas vackraste.
0
På Begäran

Prova På Dykning

109€
En rolig och säker prova på kurs som inte kräver någon tidigare erfarenhet av dykning.
0
På Begäran

Ridning på Teneriffa

Rid genom de magiska gröna skogarna i Tacaronte och utforska den speciella naturen på hästrygg. De frodiga skogarna i norra Teneriffa är det perfekta resmålet för att uppleva den unika kopplingen mellan man och häst i hjärtat av naturen.
0
På Begäran

SUP / Kajak

54€
En kombination av naturupplevelse och motion, samt framförallt en rolig aktivitet och en spännande utmaning!
0
På Begäran

Surfa på Teneriffa

54€
Lär dig grunderna under en lektion med en erfaren surfinstruktör och upplev den oförglömliga känslan av att rida på en våg.
0
På Begäran

Teide Mountain Vandring

79€
Upplev en häftig åktur med linbanan, hela vägen upp till 3 555 meter höjd. Väl däruppe får du en oslagbar utsikt över vulkanlandskapet i Teides nationalpark och hela Teneriffa.
0
På Begäran

Terränglöpning

79€
Ge dig ut på upptäcktsfärd i Teneriffas underbara natur under en guidad löptur full med vackra vyer.
0
På Begäran

Vandring i Teide Nationalpark

54€
Beundra det häpnadsväckande vulkanlandskapet uppe vid Teide, Kanarieöarnas mest populära turistattraktion, Europas mest besökta nationalpark och ett måste för alla som befinner sig på teneriffa!
0